Club Natació Palamós

3a Jornada Lliga Aleví

El Club Natació Palamós col·laborarà amb el Club Natació Pamplona

El Club Natació Palamós treballa per mantenir projectes de col·laboració amb d'altres entitats que fomenten aquest esport. Està estudiant fer un intercanvi de trobades amb el Club Natació Pamplona perquè els integrants d'aquesta associació vinguin a fer un stage a...

Entrevista a Ràdio Palamós

escola de natacio

Escola de natació

AL CLUB NATACIÓ PALAMÓS FOMENTEM L’ESPORT I LA SALUT A TRAVÉS DE LA PRÀCTICA DE LA NATACIÓ. T’OFERIM LA POSSIBILITAT D’APRENDRE, PRACTICAR, PERFECCIONAR I COMPETIR, TANT A PISCINA COM AL MAR. EL MEDI AQUÀTIC ÉS LA NOSTRA RAÓ D’ESSER I UN BON LLOC PER APRENDRE A SER I GAUDIR.

club natacio palamos

Secció aigües obertes

LES NOSTRES ACTIVITAS D’ AIGÜES OBERTES, A TOTS NIVELLS, VAN DIRIGIDES A TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUIN GAUDIR DEL MAR I GUANYAR AUTONOMIA, PRACTICANT ESPORT A L’AIRE LLIURE. 

Surf Palamós

Raw Eco Surf

RAW SURFCLUB ÉS LA SECCIÓ DE SURF DEL CLUB DE NATACIÓ PALAMÓS. ES TRACTA D’UN PROJECTE LOCAL CENTRAT EN LA DESCOBERTA DEL SURF A PALAMÓS AL BELL MIG DE LA COSTA BRAVA.

PENSAT COM UN PUNT DEE REUNIÓ PER TOTS ELS AMANTS DEL MAR.

 

Fes-te Soci

Avantatges de ser Soci:

PARTICIPAR EN TOTES LES ACTIVITATS ORGANITZADES PEL CLUB I LES SEVES SECCIONS, SORTIDES EN AIGÜES OBERTES AMB ASSEGURANÇA, CLÍNICS, AUDIOVISUALS…
DISPOSAR D’ASSESSORAMENT MENSUAL, ACOMPANYAMENT I SEGUIMENT DELS NOSTRES TÈCNICS ESPECIALITZATS D’AQUEST ESPORT.
OBTENIR PREUS ESPECIALS I DESCOMPTES, ASSESSORAMENT TÈCNIC, CURSOS A PISCINA I A MAR , TRAVESSIES , MATERIAL ESPORTIU, PRODUCTES NATURALS , SERVEIS DE FISIOTERÀPIA, CENTRES D’ESTÈTICA, LLOGUER DE KAYAKS, RESTAURACIÓ , COM MOLTS D’ALTRES SERVEIS.
TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES I PREUS ESPECIALS EN PROVES D’ESFORÇ FÍSIC.

soci club natació palamós

Col·laboradors Club Natació Palamós

DECATHLON PLATJA D'ARO
INDHOS TEXGRUP
EPICENTRE PALAMÓS
PEDRAFORCA.NET
Gràfiques Viladomat
PALAMÓS CLUB ESPORTIU
RESTAURANT CAN PUJOL
ESPAIS IL·LUMINACIÓ