Club Natació Palamós

IV CAMPIONAT CATALUNYA OPEN NATACIÓ MÀSTERS HIVERN P-25m

IV CAMPIONAT CATALUNYA OPEN NATACIÓ MÀSTERS HIVERN P-25m Data: 8 i 9 de gener de 2022Hora : matí 9h30 / tarda 16h00Piscina: 25m 10 carrers -crono automàtic-Swiss Timming (Quantum)Organitza : CN SABADELL (Can Llong)Lloc: Centre Can Llong C/ Budapest, 1 Sabadell (08206)...

4a Lliga Alevina

El Club Natació Palamós debuta en un Campionat de Catalunya

Per primera vegada, un nedador del Club Natació Palamós ha participat en un Campionat de Catalunya. Ha estat Juli Sánchez Romaguera, de 15 anys, que aquest mes de desembre ha pres part en el català d'hivern de les categories infantil i júnior. Sánchez, en edat...

I TROFEU DE NATACIÓ MERCAT MEDIEVAL DE VIC

3a Jornada Lliga Aleví

El Club Natació Palamós col·laborarà amb el Club Natació Pamplona

El Club Natació Palamós treballa per mantenir projectes de col·laboració amb d'altres entitats que fomenten aquest esport. Està estudiant fer un intercanvi de trobades amb el Club Natació Pamplona perquè els integrants d'aquesta associació vinguin a fer un stage a...

Entrevista a Ràdio Palamós

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Mostra 9–10 de 10 resultats

escola de natacio

Escola de natació

AL CLUB NATACIÓ PALAMÓS FOMENTEM L’ESPORT I LA SALUT A TRAVÉS DE LA PRÀCTICA DE LA NATACIÓ. T’OFERIM LA POSSIBILITAT D’APRENDRE, PRACTICAR, PERFECCIONAR I COMPETIR, TANT A PISCINA COM AL MAR. EL MEDI AQUÀTIC ÉS LA NOSTRA RAÓ D’ESSER I UN BON LLOC PER APRENDRE A SER I GAUDIR.

club natacio palamos

Secció aigües obertes

LES NOSTRES ACTIVITAS D’ AIGÜES OBERTES, A TOTS NIVELLS, VAN DIRIGIDES A TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUIN GAUDIR DEL MAR I GUANYAR AUTONOMIA, PRACTICANT ESPORT A L’AIRE LLIURE. 

Surf Palamós

Raw Eco Surf

RAW SURFCLUB ÉS LA SECCIÓ DE SURF DEL CLUB DE NATACIÓ PALAMÓS. ES TRACTA D’UN PROJECTE LOCAL CENTRAT EN LA DESCOBERTA DEL SURF A PALAMÓS AL BELL MIG DE LA COSTA BRAVA.

PENSAT COM UN PUNT DEE REUNIÓ PER TOTS ELS AMANTS DEL MAR.

 

MODALITATS QUOTA DE SOCI

(*) Què són les sessions amb el tècnic?
Sessions de 30′ de treball tècnic individual, analitzant i corregint el errors a traves d’exercicis tècnics específics. Visualització d’imatges a través de vídeo.
Consells i recomanacions per fer en els vostres entrenaments per millorar en aquells aspectes que cal treballar més.
Així com exercicis de treball en sec ( fora a l’aigua), per potenciar la força i flexibilitat de les articulacions i musculatura.
Les sessions es faran en horari consensuat tant per alumne com pel tècnic i es podran dur a terme tant a la piscina com en el mar.

Col·laboradors Club Natació Palamós

DECATHLON PLATJA D'ARO
INDHOS TEXGRUP
EPICENTRE PALAMÓS
PEDRAFORCA.NET
Gràfiques Viladomat
PALAMÓS CLUB ESPORTIU
RESTAURANT CAN PUJOL
ESPAIS IL·LUMINACIÓ